DünyaFutbolGündem

Didier Drogba’ya büyük onur!..

Galatasaray’lı Didier Drogba’ya büyük onur!..  Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, FIFA Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Afrika Bölümü’nün Fahri Başkanı olarak görevlendirildi.

Ajansspor.com’un haberine göre, FIFA Profesyonel Futbolcular Derneği’nin Amsterdam’daki binasının açılışında bir konuşma yapan Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Drogba, derneğin Afrika bölümünün fahi başkanı olarak görevlendirildi. 2008 yılında milli takımdan takım arkadaşı Arouna Dindane sayesinde bu projeden haberdar olduğunu ifade eden Drogba, Afrika Bölümü’nün Fahri Başkanlığı görevine getirildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Drogba konuşmasını şöyle sürdürdü; Öncelikle oyuncular ve bizimle burada olamayan futbolcular  adına, desteğiniz ve bizim için yaptığınız çalışmalar adına FIFPro’ya çok teşekkür ediyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse çok fazla destek görmüyorsanız  ve çok az insan sizin hakkınızda konuşuyor. Fakat yaptığınız bütün çalışmalar için size minnettarım.

Bu konuşmayı Afrika futboluna dikkat çekmek için yaptığını dile getiren Didier Drogba sözlerini şöyle tamamladı; Afrika’dan bir sürü oyuncu transfer oluyor, fakat genelde onların haklarına saygı duyulmuyor. Biz, bu haklar için mücadele edeceğiz. Amatör ya da profesyonel, bir sürü Afrikalı oyuncu Eto’o, Adebayor, Essien gibi olmak istiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu