DünyaGündem

Neymar; Rüyamı gerçeğe dönüştüreceğim için çok heyecanlıyım!..

Neymar; Rüyamı gerçeğe dönüştüreceğim için çok heyecanlıyım!.. Brezilyalı yıldız Neymar, Barcelona’ya transfer hakkında ilk kapsamlı röportajını verdi. Katalan ekibine katılacağı için büyük heyecan duyduğunu söyleyen Neymar; Xavi, İniesta ve Messi gibi yıldızlarla birlikte oynamayı sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Brezilya’nın son dönemde yetiştirdiği en yetenekli futbolcu kabul edilen Neymar, bundan böyle Barcelona’nın başarısı için mücadele edecek. Ntvspor’un haberine göre,  Katalan ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayan 21 yaşındaki oyuncu, hala heyecanını üzerinden atamadığını söyledi.

Neymar “Sanki midemde kelebekler dolaşıyor. Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves gibi oyuncularla aynı takımda forma giymek benim için bir rüyaydı. Bu rüyayı gerçeğe dönüştüreceğim için çok heyecanlıyım. Barcelona’ya gitmek için sabırsızlansam da, tüm dikkatimi Konfederasyon Kupası maçlarına vermem gerekiyor” dedi.

Neymar’ın, Konfederasyon Kupası’nda nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor. Santos’ta sürati ve üstün teknik özellikleriyle büyük fark yaratan genç oyuncu, milli takımda ise istikrar yakalayabilmiş değil. Neymar’ın, gelecek hafta resmi tanıtım töreni için Barcelona’ya gitmesi bekleniyor. Genç oyuncu tören sonrası, Brezilya Milli Takım kampına katılacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu