FutbolGündem

Dirk Kuyt; Şampiyonluğu en çok başkanımız hak etti!..

Dirk Kuyt; Şampiyonluğu en çok başkanımız hak etti!.. Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, şampiyonluk ve geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu…

Dirk Kuyt; Şampiyonluğu en çok başkanımız hak etti!.. Ajansspor.com’un haberine göre, Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kuyt, “Çok özel günler yaşayacağız. Cuma günü taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Şampiyonluğu kazanmak benim için çok önemliydi, Fenerbahçe ailesi adına da öyleydi. Tüm bu zorluklardan sonra savaşmaya devam ettik. Başkanımız da her zaman savaşmaya devam etti. Bu şampiyonluğu hak ettik. Fakat başkanımız, en çok o hak etti” diye konuştu.

Sneijder tebrik etti mi?

Her yerde şampiyonluklarının kutlandığı ifade eden Hollandalı yıldız, “Sadece İstanbul’da değil, insanlar her yerde şampiyonluğumuzu kutluyor. Hollanda’da da birçok Türk vatandaşı var ve onlar da kutluyordu. Bu Fenerbahçe’nin ne kadar büyük olduğunun göstergesi. Beni tebrik eden ilk kişilerden biri Sneijder oldu” dedi.

“Fenerbahçe’de mutluyum”

Son iki yılda başarılı olduklarnı söyleyen Kuyt, “Fenerbahçe’de olmaktan çok mutluyum. Son 2 yılda çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Geçen yıl Avrupa Ligi’nde yarı finaline kaldık, Türkiye Kupası’nı kazandık. Bu sezon da ligi kazandık. Benim geleceğim burada. Gelecek yıl tekrardan şampiyonluğunu kazanmak istiyorum ve takımı ait olduğu yere getirmek istiyorum. Bu da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi finali maç turu için tıklayın

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu