DünyaGündem

Drogba golleri attı, Londra karıştı!..

Drogba golleri attı, Londra karıştı!.. Ada basınında manşetleri süsleyen Drogba için İngiliz taraftarlar da fazla mesai yaptı. Taraftar siteleri Fildişili yıldız için açılan başlıklarda binlerce yorumla doldu taştı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Arsenal karşısında oynadığı futbolla İngiliz basınında büyük övgü toplayan Didier Drogba için İngiliz taraftarların da çılgına döndüğü ortaya çıktı. Hemen hemen tüm Premier kulüplerinin taraftar sitelerinde Fildişi Sahilli futbolcu ile ilgili konu başlıkları açılırken, sarı kırmızılı oyuncu ile ilgili övgü dolu sözler sarf edildi. Özellikle 2 takımın taraftarlarının yıldız golcüyle ilgili tepkileri büyük dikkat çekti.

Drogba’nın iki golle yıktığı Arsenal ve oyuncunun eski kulübü Chelsea’nin taraftar siteleri Drogba yorumlarıyla adeta yıkıldı. Arsenalliler efsane oyuncuları Thierry Henry ile Drogba’yı karşılaştırıp ‘Hangisi daha iyi?’ diye bile sordular. Ada’daki Drogba hayranlığını gözler önüne seren yorumlarda oyuncunun ilerleyen yaşına karşın hala formunu koruduğu ve birçok takımın canını yakmaya devam edeceği görüşü ortaya çıktı. İşte okuyucuların rumuzları ile birlikte yapılan yorumlardan bazıları:

ARSENAL forumları

yousif_arsenal: Drogba hala çok iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi.
ASAP Berg: Drogba 35 yaşında bizim takımdaki forvetlerden çok daha iyi. Adam muhteşem, tam bizim aradığımız tipte bir forvet.
Cruisio: Ben olsam Drogba’yı ilk 11’de oynatmak üzere transfer ederdim.
VAVAVOOM 14: Didier Drogba 2005’ten bu yana Arsenal’in ağzına ediyor.
La Sagna: Drogba hala bize tecavüz ediyor.

CHELSEA forumları

nutik: Sanırım Drogba 50 yaşına geldiğinde hala Arsenal’e karşı oynama şansı bulursa yine gollerini atıyor olacak. Drogba bir efsanedir. Umarım gelecek sezon futbolu bıraktıktan sonra Chelsea’ye geri dönecek.
Mrlazy: Drogba’yı geri getirip, Arsenal ve Manchester United’a karşı oynatabiliriz. Bence hala iş yapar. Fiziksel özelliklerini aynen koruyor.
The 10th House: Drogba, Arsenal’e karşı 2 gol birden attı. Hayatta bazı şeyler hiç değişmiyor.
Drogboss: Drogba’yı gerçekten çok özlüyoruz. Bu kulübün gördüğü gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu