GündemTransfer

Gökhan Töre Rubin Kazan’da

Almanya 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Hamburger SV takımında forma giyen mili futbolcu Gökhan Töre, uzun süren transfer görüşmeleri sonunda Rusya Premier Ligi takımlarından Rubin Kazan ile anlaştı.

Haftalardır süren pazarlık sonunda Hamburg SV, 5 milyon Euro’ya yakın bonservis ücreti karşılığında Töre’nin Rus takımına gidişine onay verdi. Gökhan Töre’yi Bayer Leverkusen altyapısından Chelsea takımına alan ve ardından da Hamburg’a getiren HSV’un Sportif Direktörü Frank Arnesen, Töre’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu ve Hamburg’da kalmasını tercih ettiğini dile getirdi.

Arnesen yaptığı açıklamada, “Gökhan Töre’yi uzun süredir tanıyorum çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Futbolda bazen çok iyi fırsatlar yakalarsınız ve bunu değerlendirmek sizin en doğal hakkınızdır. Gökhan da Rubin Kazan takımından iyi bir teklif aldı bizde ellimizden geldiğince kendisine yardımcı olduk” dedi.

Töre’nin Rusya Premier Ligi’nde başarılı olacağına inanan Arnesen, mili oyucuya başarı dileğinde bulundu. Gökhan Tören’in transferiyle Altıntop kardeşler ve Nuri Şahin’den sonra bir Türk yıldızı daha Almanya’yı terk etmiş oldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu