FutbolGündemTransfer

Eden Hazard Chelsea’de

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Lille forması giyen Eden Hazard’ı resmen renklerine kattı. Bu transfer için Londra ekibinin kasasından yaklaşık 40 milyon euro çıktı.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Lille forması giyen Eden Hazard’ı resmen renklerine kattı. Bu transfer için Londra ekibinin kasasından yaklaşık 40 milyon euro çıktı. Ntvspor’un haberine göre, son ana kadar Manchester United ile görüştüğünü söyleyen Hazard, Chelsea’yi tercih etmesinde Lille’den takım arkadaşı Joe Cole’un rol oynadığını ifade etti.

Eden Hazard, kariyerine bundan böyle son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea’de devam edecek. 2005 yılından bu yana Lille forması giyen Belçikalı oyuncu, Manchester United-Manchester City ve Chelsea’nin tekliflerini değerlendirdikten sonra Londra ekibinde karar kıldı.

Yaşlanan kadrosunu gençleştirmek için harekete geçen Chelsea yönetimi, 21 yaşındaki Hazard için kulübü Lille’e yaklaşık 40 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Fransa Birinci Ligi’nde son 2 sezondur yılın futbolcusu seçilen Hazard, Chelsea forması giyeceği için büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hazard, Chelsea’yi tercih etmesinde Joe Cole’un büyük rol oynadığını da vurguladı. Son ana kadar Manchester United’a katılmayı düşündüğünü dile getiren Hazard, “Aslında United’ı tercih etmeye hazırlanıyordum. Ancak Joe Cole ile konuştuktan sonra benim için en doğru kulübün Chelsea olacağına karar verdim” diye konuştu. Chelsea’nin kısa süre içinde Porto’nun Brezilyalı forveti Hulk’u da kadrosuna katması bekleniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu