FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Edirne amatör maçta olay!..

Edirne amatör maçta olay!.. Edirne’de oynanan amatör maçta çıkan olayda, göğsüne taraftarların attığı taş isabet eden polis memuru yaralandı.

HTSpor’un haberine göre, Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’ta Edirnespor Gençlik ile Lüleburgazspor arasında oynanan karşılaşmayı izlemek için 25 Kasım Stadyumu’nda tribüne alınmayı bekleyen Edirnespor Gençlik taraftarları, polis kontrolünde stada gelen Lüleburgazspor taraftarına taş atmaya başladı.

Sözlü uyarılara uymayan Edirnespor Gençlik taraftarlarına biber gazıyla müdahale eden polis, taşkınlık yapan bir taraftarı da gözaltına aldı. Bu arada, göğsüne taraftarların attığı taşın isabet etmesi sonucu yaralanan polis memuru sağlık ekiplerince Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha sonra polis tarafından tribüne alınan Edirnespor Gençlik taraftarları, maç sırasında da konuk takımın taraftarlarına bir süre daha taş attı ve kötü tezahüratta bulundu. Maç sonunda olay yaşanmaması için Lüleburgazspor taraftarları karşılaşmanın bitimine 20 dakika kala polis kontrolünde stadyumdan çıkartıldı. Karşılaşma Edirnespor Gençlik’in 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu