FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı; Büyük tehdit altındayız!..

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı; Büyük tehdit altındayız!.. Kiğılı, kendilerine ceza aldıran azınlık bir taraftar grubunun “Arkalarında önemli bir güç var” dedi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, ceza almalarına neden olan taraftar olaylarının arkasında önemli bir gücün bulunduğunu savunup, “Büyük tehdit ve tehlike altındayız” dedi. Radyospor’a konuşan Kiğılı, “Fenerbahçe’nin en büyük rakibi Avrupa değil, bize zarar veren bu azınlık kişilerdir. İkide bir sahamızı kapattırıyorlar. Bu kişilerin eylemleri yüzünden UEFA bizi denetim ve gözlem altına aldı. Bu yapılanların maddi manevi rakamı ölçülemez. Azınlık bu gruplar, büyük bir çoğunluğun, Fenerbahçe’nin maddi manevi gelirlerine el koyuyor” dedi.

‘CEZA YOKMUŞ DEHŞETLE, İRKİLDİM’

Meşale atanlara hapis cezası olmadığını belirten Kiğılı, “Dehşetle irkildim. Karakola gidip imza vermeleri yetiyormuş. Yüzde 80’i karakola gidip imza atmamış. Polis bu güçleri mutlaka bulmalı. Fenerbahçe’nin haklarını korumak için gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu