FutbolGündem

Efsane başkan Ali Şen’den çarpıcı açıklama; UEFA Fenerbahçe’ye acıdı

NationalTurk’ün haberine göre, Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, sarı lacivertli kulübe UEFA tarafından verilen cezayla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Ali Şen, UEFA’nın Fenerbahçe’ye acıdığını ileri sürdü.

NationalTurk’ün haberine göre, UEFA’nın Bate Borisov maçında taraftarın stat dışından sahaya işaret fişeği atması üzerine Fenerbahçe’ye verdiği ceza hakkında konuşan Ali Şen Maraton.com.tr’ye şunları söyledi;

Türk insanı yaratıcıdır. Tribünde şarkılar, marşlar büyük coşkuyla söylenir. Hatta Türk insanı öyle yaratıcıdır ki bazen esprili laf bulur ve koro haline gelir. Yine ceza çektiğimiz bir maçta taraftarın saha içine paraşütlü işaret fişeği göndermesi akıl alır gibi değil. Fenerbahçe’nin bu sebepten dolayı ceza alacağı kimsenin aklına gelmezdi. Taraftara uyarım bir daha yapmasınlar. UEFA, daha fazla ceza verebilirdi.

UEFA, belki de acıdığından dolayı 1 maç ceza verdi. Fenerbahçe, şimdi Plzen maçını seyircisiz oynayacak. Eskiden Avrupa maçları alınan skorlardan dolayı üzüntüye sebep olurdu ancak şimdiki durumlar eskisi gibi değil. Taraftarının gücü ötesinde büyük bir gelir kaynağı. Ancak Fenerbahçe büyük bir gelirden olacak. Kulüp bu cezadan dolayı büyük bir mali kayba uğrayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu