FutbolGündem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den Galatasaray’a gönderme; Dubai Şeyhi gibiler!..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den Galatasaray’a gönderme; Dubai Şeyhi gibiler!.. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ilginç açıklamalar yaptı.

HTSpor’un haberine göre, Skyturk360’a konuşan Şener, Galatasaray’ı da hedef tahtasına alarak sert sözlerle eleştirdi ve “Galatasaray’a Burak ve Selçuk İnan’ı transfer ettikleri için kızgın değil, kırgınım. Şimdi Onur Kıvrak lafları geçiyor. Alırlar ama kırgınlık konusu daha büyüyerek bomba haline gelir. Paraları çok zaten, yakın bir zamanda bizim takımı da alabilirler. Galatasaray, Dubai Şeyhi gibi galiba. Belki böyle bir imaj yaratmak istiyorlar. Biz her şeyi alıp satabiliriz diye. Biz zaten Anadolu takımıyız, ezilmeye mahkumuz” ifadelerini kullandı.

Şike sürecinde de henüz son sözün söylenmediğini belirten Şener konuşmasını şöyle tamamladı; TFF bir karar vermiş. Biz de UEFA ve FIFA’ya başvurduk. Oradan da bir açıklama gelmezse CAS’ a gitme yolumuz açılıyor. Buradaki adli yargıda şike yapıldığı belirtiliyor. Zaten TFF gerekçeli bildirgesini yeni yayınladı.

UEFA Disiplin Kurulu da daha cevap vermedi. Şike yapıldığını en yakın Fenerbahçeli arkadaşlarım bile kabul ediyor ama bana, ‘Artık bu işin peşini bırak’ diyorlar. Yargıtay’dan sonra UEFA ve FIFA kararlarını açıklar. Başka bir süreç başlar. Biz bu sürecin sonunu bekliyoruz.

Yukarıda Allah var. Vicdanlarda nasıl kapatacağız? Şunu UEFA’nın çözmesi lazım. Bu olayı açıklığa kavuşturması lazım. UEFA’nın sonuca gitmesi lazım, yetki onda. TFF bir sonuca gitmiyor. Biz yasal yoldan hakkımızı aramak için gerekli kurumlara başvurumuzu yaptık. Şu anda bekliyoruz, inşallan hak yerini bulur.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu