DünyaFutbolGündem

Christoph Daum Eintracht Frankfurt ‘un başına geçti

Eintracht Frankfurt ‘un teknik direktörlük görevini üstlenen Christoph Daum, Frankfurt ‘un başına geçmesinin, kendisi için bir geri adım olmadığını söyledi.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt ‘un teknik direktörlük görevini üstlenen Christoph Daum, Frankfurt ‘un başına geçmesinin, kendisi için bir geri adım olmadığını söyledi. Christoph Daum, ”Kölner Express” Gazetesi’ ne yaptığı açıklamada, Eintracht  Frankfurt ‘ta yeni bir hava yaratmak istediğini belirterek, ”İsteğim Eintracht Frankfurt ‘un ve FC Köln ‘ün 1. ligde kalması. Eintracht  Frankfurt ‘un başına geçmek benim için bir geri adım değil” dedi.

Eintracht Frankfurt ‘un büyük potansiyeli ve geleneği olan bir takım olduğunu ifade eden Christoph Daum, 2. ligi hiç düşünmediğini kaydetti. Ntvspor.net’in haberine göre, Alman medyasında yer alan haberlerde, Christoph Daum ‘un, Eintracht Frankfurt ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı, takımın 1. ligde kalması durumunda sözleşmenin 2 yıl daha uzayacağı bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu