FutbolGündem

Erdal Şahbaz; Yeni sezonda transferlerimiz İspanya’dan olacak

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor ’un transfer yapmamasına rağmen başarılı bir takım olduğunu ifade ederek, gelecek sezon transferleri için İspanya ’dan futbolcu izlediklerini söyledi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Atatürk Stadı ‘nda düzenlediği basın toplantısında takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 4–2 Galatasaray ’ın galibiyeti ile sonuçlanan maç için, “Özellikle maçın ilk yarısında Eskişehirspor, Eskişehirspor gibi oynamadığı için bu sonuçla karşı karşıya kaldık” ifadesini kullanan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, önümüzdeki hafta Bursaspor ’la oynanacak maç için takımda ciddi bir eksiğin olmadığını kaydetti.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz; İspanya Ligi ‘nde çok yakından izlediğimiz futbolcular var

Eskişehirspor ’un hiç transfer yapmamasına rağmen oturmuş bir kadroya sahip olduğunu belirten Şahbaz, önümüzdeki sezon transferleri hakkındaki planlarını açıkladı. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, “Eskişehirspor devre arasında transfer yapmadığı gibi birkaç futbolcusunu da gönderdi. Buna rağmen bu başarıları sürdürüyor. Gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. İspanya Ligi ‘nde çok yakından izlediğimiz futbolcular var. Bu futbolcuları teknik heyetimiz izliyor. Sezon sonunda bunlarla ilgili çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta Eskişehirspor ’un evinde oynayacağı Bursaspor maçı hakkında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Bursaspor ile yapılan maçların genellikle başa baş geçtiğini belirterek, “Kendi evimizde olmanın avantajını kullanıp 3 puanı alacağız. Galibiyet serimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu