FutbolGündemTransfer

Eskişehirspor ‘da yeni hedef şampiyonluk

Ligde ardı ardına aldığı galibiyetle bir anda kendini sıralamada 8. sırada bulunan Eskişehirspor, hedef büyüttü.

Sezon başında alınan kötü sonuçların ardından hedef olarak ligde kalmayı belirleyen Eskişehirspor, alınan başarılı sonuçların ardından budefa hedefini şampiyonluk olarak belirledi. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda hiç mağlup edemediği Gençlerbirliği’ni yenerek, yükselişine devam eden Eskişehirspor’da moraller iyice yükseldi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ’ın istifasının ardından takımın başına getirilen Bülent Uygun yönetiminde aldığı başarılı sonuçların ardından, sıralamada 8. sıraya kadar yükselen ekip, ligi ilk beş içinde bitirerek Avrupa kupalarına gitmeyi amaçlıyor. Devre arası hazırlık kampını çok iyi değerlendiren Eskişehirspor ’da oyuncuların performansı her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. 90 dakika boyunca oyundan düşmeyen takımın kondisyonunun yüksek olması, takımın en önemli artılarından biri olarak gösteriliyor. Devre arasında beklenilenin aksine transfer yapmayan Eskişehirspor, gelecek sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirleyerek, sezon sonunda buhedefe yönelik transferler yapmayı planlıyor.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz; Tek sıkıntı forvette

Devre arasında transferin birnumaralı ismi olan Sezer için Beşiktaş ’tan teklif alan Eskişehirspor, Beşiktaş ’ın istenilen rakamı vermemesi üzerine bu transfere izin vermedi. Ayrıca takım bütçesini sarsmayacak, verim alınabilecek oyuncuları transfer etmek isteyen yönetim, bu nedenle transfer konusunda ince eleyip sık dokuyacak. Forvet konusunda sıkıntısı dikkat çeken Eskişehirspor ’da Teknik Direktör Bülent Uygun ’un da istemesine rağmen, henüz bumevkiye transfer yapılamadı.

Eskişehirspor ’da kısa süreli Adem Sarı şoku yaşandı. Zaten takımın sıkıntılı mevkisi forvette top koşturan, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınıp, maçtan önce, ‘Ankara’ya kazanmaya gidiyoruz. Ben de gol atacağım’’ şeklinde konuşan oyuncunun beklenmedik bir şekilde Denizlispor ’a transfer olması akılları karıştırdı.

Bu konuya açıklık getiren Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, çok yetenekli olan Adem ’in kendi takımlarında sürekli oynayamadığını, sürekli oynayıp, kendisini geliştirmesini istedikleri oyuncunun, sürekli ilk onbirde forma giymesini istedikleri için, Adem ’i sezon sonuna kadar Denizlispor ’a kiraladıklarını söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 8 hafta aradan sonra kulübede

Gençlerbirliği maçının ardından iki gün izin yapan takım, yarın Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Oyuncuların genel durumuyla sakat oyuncunun bulunmadığı takımda şuan da tek eksik kart cezalısı olan, son haftaların formda ismi Erkan Zengin. Takım yarın 15.00’da Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bu arada takımda cezası nedeniyle 8 haftadır takımı tribünden takip eden Teknik Direktör Uygun ’un cezasının bitmesinin sevinci de yaşanıyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaklaşık 8 haftanın ardından hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında kulübedeki yerini alabilecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu