FutbolGündem

Fatih Terim; Şampiyonluğundan dolayı Bursaspor’u kutluyorum

Spor Haberleri / Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor’un bu sezonda şampiyonluk için şansının bulunduğunu söyledi.

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nun öğrencilerini ‘alanında uzman, başarılı ve markalaşmış kişilerle buluşturma’ programı kapsamında Bursa’ya gelen Fatih Terim ‘Spor ve Moda’ konulu bir konferans verdi. Kızı Buse Terim, eski yardımcısı Müfit Erkasap ile eski hakem Serdar Tatlı ile okula gelen Fatih Terim atölyeleri gezerek çalışmaları inceledi. Konferans öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Fatih Terim, Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. maçında Beypazarı Şekerspor ile Ali Sami Yen Stadı’nda yaptığı maç hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Fatih Terim, bir gazetecinin ‘Galatasaray’ın Ali Sami Yen Stadı’na dün akşamki vedası’nı hatırlatması üzerine, şöyle cevap verdi; Bursa’da olmaktan çok mutluyum. Epey zamandır gelmemiştim. İkincisi Faruk Saraç arkadaşımıza teşekkür ediyorum, böyle hizmet getirdiği için. Faruk Saraç Tasarım,  Moda Yüksekokulu gibi harika yer yapmış. Arkadaşlarla sohbetimiz olacak spor ile modayı birleştiren sohbet yaşayacağız talebelerle. Ama muhteşem bir yer yapmış. Hem Osmanlı’nın o güzel dokusu var, hem de günümüze uyarlanan bir çok gencimizin faydalanacağı güzel bir yapı. Ülkeye güzel bir hizmet bu, Faruk Saraç arkadaşıma bir ülke vatandaşı olarak çok teşekkür ediyorum.

Fatih Terim’den Ertuğrul Sağlam’a özel kutlama

Fatih Terim, ‘Bursa’ya gelmişken Bursaspor hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz, bu yılda şampiyonluk şansı var mı?’ şeklindeki soruya ise şu karşılığı verdi; Bursaspor’un şampiyonluğunu zaten kutladık. Bütün şehri ile yönetimi başkanı ve Ertuğrul’u özellikle, oyuncuları da Bursa’yı da kutladık. Çokta güzel oldu. Bu yıl yine şansı var.

Modacı Faruk Saraç ise Fatih Terim’in çok eski dostu olduğunu belirterek, “Benim hayatımda çok az dostum var, onlardan biri de Fatih Terim. O Türkiye’nin markası. Yıllardır ‘imparator’ olarak karşımıza çıktı. Ben böyle imparatorun dostu olmaktan çok büyük  onur duyuyorum” dedi.

Faruk Saraç, Fatih Terim ile ilgili bir anısını ise “Yıllar önce Floransa’da akşam yemeğinde kendisi UEFA kupası alıp, 4 yıl üst üste şampiyon olduğunda ben kendisine ‘Neden ağabey İtalya?’ diye sorduğumda bana, ‘Kendimi görmek için’ dedi. Fatih Terim’i çok iyi tanımak lazım. Her zaman benim yanımda olan ve beraberliğinden çok mutlu olduğum dostum” diye anlattı.

Böyle değerleri küstürmemek gerektiğine işaret eden Faruk Saraç, “Çünkü Fatih Terim arenayı çok seviyor, önümüzdeki sezon inşallah arenada hep beraber Fatih Terim’i alkışlamak istiyoruz” diye konuştu. Ardından gazeteciler salondan çıkarılırken, Fatih Terim öğrencilere ‘spor ve moda’ konusunda konferans verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu