FutbolGündem

Fatih Terim: Melo ve Reira en ağır cezayı alacaklar!..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Felipe Melo ve Albert Riera’nın kesinlikle ceza alacağını, bu iki oyuncunun şampiyonluk yarışında yanlarında olup olmayacaklarının önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

Sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelerek açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, dünkü antrenmanda kavga ettikleri için soyunma odasına gönderdiği Riera ve Melo’nun durumu konusunda açıklamalarda bulundu.

Her iki futbolcunun gerekli cezaları alacağının altını çizen Terim, “Bugün ikisi de yapılan antrenmanda yer almayacak. Yine pazar günü deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçının kadrosunda da yer almayacaklar. Gerekli cezai işlemler için prosedürleri işletiyoruz. Diğer sahada çalışacaklardır. Daha da önemlisi bu iki oyuncunun şampiyonluk yürüyüşünde bizimle olup olmayacaklarıdır. Bu duruma önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Buna layık olup olmayacaklarına, şampiyonluk yürüyüşünde bizimle beraber olup olmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim” dedi.

“BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEDİLER KABUL ETMEDİM”

Fatih Terim, iki oyuncu arasında yaşanan bu olumsuz olayı görmezden gelmelerinin ve sessiz kalmalarının mümkün olmadığına vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kesinlikle iki oyuncu da ceza alacaktır. Bizim bir disiplin talimatımız var. Tabi ki daha da önemlisi Galatasaray’ın değerleri vardır. Bu değerlere yaklaşımı olmayan herkes disiplin cezasına çarptırılır. Kontraatları doğrultusunda en yüksek cezayı almaları için gerekli kişilerle görüştük.”

Riera ve Melo’nun üzgün olduğunu bildiğini kaydeden Terim, “İkisi de benimle görüşmek istedi ancak ben görüşmeyi kabul etmedim. Biraz zaman geçmesi gerekiyor.”

Bir gazetecinin “İki oyuncu da kadro dışı kalabilir mi ?” şeklindeki sorusuna ise tecrübeli hoca, “”Riera ile kontratımız devam ediyor. Onun prosedörü ayrı, Melo’nunki ayrı. İki ismi de kadro dışı bırakarak adil davrandığımı zannediyorum. İdmana çıkmama konusunda böyle davranmakla adil olduğumuza inanıyorum” cevabını vererek şunları söyledi;

Kendi içerisindeki hadiseyi, futbol kamuoyuyla paylaşan bir kulüp herhangi bir tasarrufta bulunursa bunu kamuoyuyla paylaşmaz mı? Galatsaray’ın kendi dinamikleri var. TV’sini, internet sayfasını bu amaçla kullanmadık. Burada durum herkesin ortak şekilde en doğru şekilde haber almasıdır. Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var. Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu