FutbolGündem

Alex de Souza; Bursaspor maçını kazanacak güçteyiz

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, Bursaspor karşısında iyi ve fair-play anlayışı içinde bir mücadelenin ardından galip gelmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe-Bursaspor maçı için kulüp tarafından hazırlanan maç günlüğü kitapçığına konuşan Alex de Souza, “Şampiyonluk mücadelemizde hayati önem taşıyan bir başka karşılaşmada muhteşem stadımızda, muhteşem taraftarımızın karşısına çıkıyoruz” dedi

Alex konuşmasını şöyle sürdürdü; Deplasmanda oynadığımız derbi ve milli maç arasının ardından yeniden sizlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Geçen sezonu şampiyonlukla noktalayan Bursaspor önünde güzel futbol, iyi mücadele ve fair-play dolu bir 90 dakikanın ardından galip gelmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz.

Alex de Souza; Bursaspor maçını kazanacak güçteyiz

‘Hep birlikte, aynı hedef için çalışmanın en güzel örneğini sergileyen takımımız bu maçı da kazanacak güçtedir’ diyen Alex sözlerini şöyle tamamladı; Takım ruhu ve kazanma hırsı bizim için başarının formülüdür. Bu formüle bağlı kaldığımız sürece aşamayacağımız engel yoktur.

Taraftarımız bu takıma güvenmeye, bizi desteklemeye, ateşlemeye devam etsin. Bu camia şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Bunun bilincindeyiz, bu maçla birlikte galibiyet serimize ve şampiyonluk koşumuza devam edeceğiz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu