FutbolGündem

Emre Belözoğlu; Bursaspor ‘u yenerek hedefe bir adım daha yaklaşacağız

Fenerbahçe ‘nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, takımda her şeyin iyi gittiğini, taraftarlar ve yönetimle birlikte şampiyonluğa kilitlendiklerini söyledi.

Fenerbahçe-Buraspor maçı nedeniyle kulüp tarafından hazırlanan maç günlüğü kitapçığına konuşan Emre Belözoğlu, “Bu sene özellikle ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptık. Bizim için her maçın ayrı bir önemi var. Şu an için her şey iyi gidiyor. Hem yönetim hem de taraftarlarımız şampiyonluğa kenetlenmiş vaziyette” dedi

Emre Belözoğlu şöyle devam ett;  27. haftada Bursaspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçın bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü seyircimiz bu maçta bizi yalnız bırakmayacaktır.

Emre Belözoğlu; Bursaspor ‘u yenerek hedefe bir adım daha yaklaşacağız

Bu maçı da kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Zira takımımız 10 da 10 bir galibiyet serisi yakalamış durumda. Bu da oyuncular üzerinde pozitif bir enerjinin oluşmasını sağladı.

İnşallah Bursaspor ’u da yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefe ilerleyeceğiz. Taraftarlarımız bizi yine yalnız bırakmayarak en güzel şekilde desteklesinler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu