FutbolGündem

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman geri döndü

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman geri döndü… Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yapılan 2013 yılının ilk antrenmanı öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman’ın oyuncularla sahada toplantı yaptığı bildirildi.

Kardemir Karabükspor maçının ardından istifa eden, ancak yönetim ve futbolcuların ısrarları üzerine istifa kararından vazgeçen Kocaman’ın toplantıda, herkesin yeni yılını kutladığı, futbolculara yeni yılda başarılar dilediği ve Antalya kampı hakkında bilgiler verdiği kaydedildi.

Antrenmanda futbolcuların koşu ve ısınmanın ardından, çeşitli parkurlardan oluşan 20 dakikalık bir dayanıklılık koşusu yaptığı belirtildi. Pas çalışmasıyla devam eden çalışmanın, dayanıklılık koşusuyla sona erdiği ifade edildi. HTSpor’un haberine göre, Kardemir Karabükspor maçında sol ayak bileği burkulan Sezer Öztürk’ün antrenmana katılmadığı, tesislerde tedavi olduğu bildirildi.

Fenerbahçe, bu akşam özel bir uçakla ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya’ya gidecek. Sarı-lacivertliler, Belek’te kamp yapacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu