FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’dan Rasim Ozan’a sert sözler!..

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’dan Rasim Ozan’a sert sözler!.. Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı’ya imalı sözler söyledi…

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’dan Rasim Ozan’a sert sözler… Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlanan Mahmut Uslu’nun açıklamaları şu şekilde:

‘Nerede 103 nolu tape?’

Şike Davası sürecinde söyledikleri demeçleri hatırlatan Uslu, Kütahyalı’ya ‘Yollanan hamsilere ne oldu? Nerede 103 nolu tape?’ göndermesi yaptı.

Ayrıca Uslu şunları söyledi; “Rasim Bey tapeleri okuduğunda 3 maçta şike yapıldığını anladığını söylemiş. 17 Aralık’taki tapeleri de anlamışlar mı?”

UEFA ve CAS gibi düşündüğünü söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ise davanın usûl yönünden bozulmasını ve yeniden yargılanma yapılması gerektiğini savundu.

Operasyonu yönlendiren Galatasaraylı bir isim!

Mahmut Uslu sözlerine şöyle devam etti: “Şike diye bir kitap var. O kitapta şu iddia var ve ben buna inanıyorum; şike operasyonu 2011’de başladı. Operasyonlarda yer alan isimse Galatasaray’da çok aktif bir isim. Helvacı. Bunların tesadüf olduğunu mu sanıyorsunuz? UEFA’nın kapısındaydı.”

AF İSTEMİYORUZ

“Türkiye %50 ayrıldı ya hani, Fenerbahçe %90 kenetlendi. Ve bu 15 günlük süreci bekliyoruz Biz af istemiyoruz. Yeniden adil yargılama istiyoruz. Bunun hesabını soracağız. Fenerbahçeli bunun hesabını soracaktır, hiçbir şekilde biz bunu unutmayacağız unutturmayacağız.”

BEŞİKTAŞ’IN ÇALINAN KUPALARINI...

“Ben hiçbir kulübe bir şey söylemedim.. Ama bir söylersem yer yerinden oynar. Renginde Kırmızı olanlar bize şikeci diyor, onlar önce Beşiktaş’ın çalınan kupalarını versinler sonra konuşuruz.”

Galatasaray’da bir hanım var…

“Galatasaray’da bir bayan var. TFF’de çalışıyordu o zamanlar. O ve diğerleri, şimdi Galatasaray yöneticileri bu isimler. Onlar maalesef Mehmet Ali’nin federasyonundaydı. UEFA’nın çantalarıydı bu isimler.”

‘Aziz Yıldırım’ı bile getiririm’

Uslu ayrıca programın sunucusu Ertem Şener’e de söz verdi. Uslu, ‘Siz Salı ya da Çarşamba günü yayını yapın, gerekirse Aziz Yıldırım da programa gelir. Siz ‘Şike var’ derseniz geliriz. Demezseniz zaten mesele yok.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu