FutbolGündem

Fenerbahçe’de büyük skandal!..

Fenerbahçe’de büyük skandal… Sarı – lacivertli ekipte Sezer’in tedavisi için Almanya’da olmasına rağmen idmanlara çıkıyormuş gibi gösterilmesi kafaları karıştırdı.

HTSpor’dan Feridun Niğdelioğlu’nun haberine göre, uzun süredir sakat olan Sezer’in tedavi için 2 gündür özel izinle Almanya’da olmasına rağmen resmi sitede idmanda olduğunun belirtilmesi kafaları karıştırdı. Yanlış teşhis şüphesi ise tüyleri diken diken etti.

Karabük maçında sakatlanan ve o gün bu gündür takımdan uzak kalan Sezer Öztürk’ün sakatlığının ardında yatan olaylar silsilesi su yüzüne çıktı. Hazırlık kampı boyunca takımla idmanlara katılamayan oyuncunun ayak bileğindeki ağrıların artması ve ayağının sürekli şişmesi üzerine MR’ı çekildi. MR sonuçlarında bir türlü net karar veremeyen Fenerbahçe sağlık ekibi, oyuncuya düz koşu yaptırmaya devam etti. Fakat Sezer’in ayağının dinlenmeye ihtiyacı olduğu için, bu koşularla sağlık durumu sürekli kötüye gitti.

KULÜP İDMANDA DEDİ AMA…

Daha sonra 2. kez MR çektiren Sezer’e bu kez kulüp yönetimi, “Takımdan ayrılmak için sakatım diyor” düşüncesiyle inanmadı. Fakat sakatlığı bir hayli ciddi olan ve yanlış teşhis konulup düz koşu programı verilen başarılı orta saha, Aykut Kocaman’dan özel izin alarak Çarşamba günü tedavi için Almanya’ya gitti. Almanya’dan bugün dönecek olan Sezer’in resmi site tarafından dün akşam idmanda olduğunun belirtilmesi ise şok etkisi yarattı. Fenerbahçe kulübünün niye böyle bir tavır takındığı ise merak konusu oldu.

Not; Fenerbahçe Kulübü’nün resmi sitesinde yayımlanan Sezer Öztürk haberini büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu