GündemTransfer

Galatasaray’ın son bombası Drogba İstanbul’da

Galatasaray’ın son bombası Drogba İstanbul’da… Galatasaray, Çin’in Shanghai Shenhua takımından transfer ettiği dünyaca ünlü Fildişi Sahilli oyuncu Didier Yves Drogba, İstanbul’a geldi.

Sarı-kırmızılı takımın 1,5 futbol sezonu için renklerine bağladığı Fildişi Sahilli futbolcu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden çıkış yaparken, alandan ayrılmadan önce kendisini karşılamaya gelen taraftarları selamladı.

Terminalin çıkış kapısı önünde duran Drogba, üzerinde isminin yazılı olduğu sarı-kırmızılı atkıyı havaya kaldırarak taraftarlara gösterdi. Fildişi Sahilli futbolcu, şapkasını çıkarıp kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarları selamladı. Drogba’nın, bir süre taraftarın coşkusunu hayranlıkla izlediği görüldü.

Özel jette Drogba ve aile bireyleriyle birlikte Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve menajeri Ceylan Çalışkan da bulundu. Uçağı havalimanında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ve kulüp yetkilileri karşıladı. Drogba uçaktan inerken merdivenlerinde kendisine verilen sarı-kırmızılı bayrağı açtı ve basın mensuplarına poz verdi.

Drogba’yı terminalin kapısında gören taraftarlar ise meşaleler yakıp tezahüratlarla yeni transferlerine sevgi gösterileri yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi, taraftarları selamladıktan sonra yeniden terminale girdi. Drogba, daha sonra terminalden ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri’ne doğru yola çıktı.

Taraftarlar akın etti

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fildişi Sahili’nin Afrika Uluslar Kupası’nda elenmesinin ardından İstanbul’a gelecek oyuncuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali önüne geldi. Terminal çıkışı önünde boş bir alan bırakılırken bu alanın gerisinde de bariyerlerle çevrilerek taraftarlar için bir bekleme bölgesi oluşturuldu. Taraftarların ilgisi nedeniyle güvenlik güçleri de terminal çevresinde tedbirler uyguladı.

Drogba heyecanı yaşayan taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde uçaktan inen Drogba’yı büyük bir coşkuyla karşıladı. Fildişi Sahilli oyuncunun İstanbul’a gelişini görüntülemek isteyen yerli ve yabancı medya kuruluşları da adeta terminal önüne akın etti.

Bu arada, GS Store’un mobil satış aracı da terminalin önünde Drogba’nın giyeceği 12 numaralı formaların satışını yaptı. Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, İstanbul’a gelmeden önce yola çıktığını internetten takipçilerine duyurdu. Uçağa binerken bir fotoğraf çektiren Fildişili yıldız, “Yeni macera. İstanbul, geliyorum. Mutlu olma zamanı” mesajını yayınladı.

Drogba Terim’le buluştu

Atatürk Havaalanı’nda taraftar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan yıldız golcü, buradan Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Drogba, tesislerde teknik direktör Fatih Terim’le bir araya geldi. Fatih Terim, “25 tane aslanıma bir aslan daha katıldı. O’nun burada olmasından çok mutluyum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu