FutbolGündem

Galatasaray’dan Drogba’ya son teklif!..

Galatasaray’dan Didier Drogba’ya son teklif!.. Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Drogba’ya son teklifini yaptı ve beklemeye başladı…

Galatasaray’da Didier Drogba konusunda yeni stratejisini belirledi. Sarı – kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fildişili yıldız ile bir kez daha masaya oturan Galatasaray Yönetimi, 1+1 yıllık yeni teklifi masanın üstüne koydu.

Sporx’in haberine göre; Drogba’nın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istemesi ve şu anda aldığı garanti ve maç başı ücretlerin aynen devam etmesini istemesinin ardından eli kolu bağlayan sarı – kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza son olarak 1+1 yıllık yeni sözleşme teklif etti ve 15 bin avro olan maç başı ücretini 25 bin avroya çekti, 4 milyon euro olan garanti ücretini de 3 milyon euroya düşürdü.

Didier Drogba ile yola devam etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza kesin kararını vermek için 10 günlük bir süre verdi. 15 Mayıs’a kadar Drogba’da cevap bekleyecek olan Galatasaray, Fildişili yıldızın talep ettiği sözleşme şartlarında diretmesi durumunda rotasını listesinde bulunan alternatif isimlere çevirecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu