FutbolGündem

Fenerbahçe’de gergin antrenman!..

Fenerbahçe’de gergin antrenman!.. Spor Toto Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Fenerbahçe’de Aksihar Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Sert geçen çift kale maçta 3 oyuncu hafif sakatlık yaşadı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına açık yapılan antrenmanda oyuncular, koşu, ısınma ve 5’e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, sarı – lacivertli takımda futbolcuların şampiyon olmalarına rağmen antrenmanda gösterdiği hırs dikkat lerden kaçmadı. Çift kale maç, resmi bir maç havasında geçti. Antrenmanın son bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maç sert geçti.

Zaman zaman futbolcular birbirlerine sert girerken, 3 oyuncu kısa süreli sakatlık geçirdi. Maç sırasında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve A2 takımı kalecisi Murat Hocaoğlu sakatlık yaşadı. Emre ve Mehmet Topal tedavi olmadan maça devam ederken, Murat Hocaoğlu bir süre kenarda tedavi olduktan sonra yeniden oynadı. İlk gerginlik Serdar ile Emenike arasında geçti. İkincide Emenike’nin Serdar’ı uyardığı görüldü.

İkinci gerginlikte Alves, genç kaleciyi sakatladı. Murat Hocaoğlu’yla bir pozisyonda hava topuna çıkan Alves’in yere düşerken dirseği genç kalecinin burnuna geldi. Genç kaleci bir anda kanlar içinde kalınca takım arkadaşları yanına koştu. Ayrıca Emre Belözoğlu da kısa süreli sakatlık yaşadı.akımı maçı kaybedince Emenike sinirlenerek direk soyunma odasına gitti. Bu arada maçta kaleye geçmeyen Volkan Demirel ve Ertan Ersu da oynadı.

Dünkü antrenmanın ikinci bölümünde sağ bacağına darbe alan ve çalışmayı yarıda bırakan Salih Uçan, uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ve kasık ameliyatı olan Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Salih Uçan ve Egemen Korkmaz’ın özel program eşliğinde salonda çalıştığı bildirildi. Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi İzmir’de konaklayacak.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yarın sabah yapacakları antrenmanın ardından öğleden sonra özel uçakla İzmir’e gidecek. Havalimanından İzmir Swiss Otel’e geçecek Fenerbahçe kafilesi, maç günü otobüsle Manisa’ya gidecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu