FutbolGündem

Fenerbahçe’de şok gelişme; Alex’in sözleşmesi feshedildi

Alex Fenerbahçe ile yollarını ayırdı… Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Alex akşam üstü saatlerinde twitter’dan, “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’de bir devir kapandı… Heykeli dikilen, uğruna tezahüratlar bestelenen kaptan Alex de Souza, Fenerbahçe ile kontratını sona erdirdi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Alex, Başkan Yıldırım’la kulüp binasında görüştükten sonra en duygusal tweet’ini attı

Alex tesislerden ayrıldıktan sonra tercüman Samet Güzel ile birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte kulüp binasında görüştü. Görüşme sonrası twitter’dan açıklama yapan Alex, sarı-lacivertli kulüple olan bağlarını kopardığını şöyle açıkladı: “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti, ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler”

Olayların gelişim aşaması şöyle:

Sarı lacivertli takımın sembol isimlerinden biri olan ve kısa süre önce heykeli dikilen Alex, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problemlerin ardından kadro dışı bırakıldı.

Önce Marsilya, ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve önceki gün de Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe’de Can Bartu tesislerinde futbolcularla yaptığı kritik toplantı sona erdi. Toplantıdan Alex’e süresiz kadro dışı kararı çıktı.

Kararı Alex’e Aykut Kocaman’a söyledi

Aykut Kocaman’ın bu sabah yapılan antrenmandan önce Alex ile görüştüğü ve Brezilyalı oyuncuya kadro dışı kaldığı kararını tebliğ ettiği bildirildi. Kocaman’ın, antrenmandan önce oyuncularıyla yaptığı toplantının başında da Alex’in kadro dışı kaldığını futbolcularına söylediği kaydedildi.

Arkadaşlarıyla vedalaşıp tesislerden ayrıldı

Kendisi hakkında alınan kararın ardından Brezilyalı futbolcu, antrenmanın bitiminden 1.5 saat sonra özel eşyalarını aldı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Alex, tesislerin çıkışında bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadı. Alex, Başkan Yıldırım’la kulüp binasında görüştükten sonra en duygusal tweet’ini attı. Alex tesislerden ayrıldıktan sonra tercüman Samet Güzel ile birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte kulüp binasında görüştü.

Görüşme sonrası twitter’dan açıklama yapan Alex, sarı-lacivertli kulüple olan bağlarını kopardığını şöyle açıkladı: “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti, ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler”

İşte Alex’in yazdığı twitter

 

 

 

 

 

Büyütmek için resmin üzerini tıklayın

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu