FutbolGündem

Fenerbahçe ‘nin Eskişehir kadrosunda Selçuk ve Dia yok

Yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe ‘nin maç kadrosu belli olurken, sarı – lacivertli ekip sabah çalıştı öğleden sonra da karayoluyla Eskişehir’e gitti.

Lider Trabzonspor’u yakından takip eden Fenerbahçe ‘li oyuncular maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri ‘nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı ve ardından da karayoluyla Eskişehir ‘e hareket etti.
Sarı-lacivertli kafilede Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli de yer aldı.

Fenerbahçe ‘nin Eskişehir kadrosunda Selçuk ve Dia yok

Fenerbahçe ‘de sakatlıkları bulunan Dia ve Selçuk, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman tarafından Eskişehirspor maçı kadrosuna almadı. Dia ‘nın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamasının ardından, yabancı kontenjanı açıldığı için Güiza 20 kişilik kadroya dahil edildi.

İki futbolcunun bugün yapılan son antrenmana katılmadıkları bildirilirken, Kocaman’ın belirlediği 20 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor;

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu