FutbolGündem

Harry Kewell; Hakkımda çıkan haberler gerçek dışı

Galatasaray ‘ın Avusturalya ‘lı futbolcu Harry Kewell, bugün bir gazetede hakkında çıkan iddiaların gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Harry Kewell, Galatasaray Kulübü ‘nün internet sitesine yaptığı açıklamada, bugün tarihli bir gazetede “Şişedeki Gibi Durmuyor” başlığı altında yayınlanan ve içeriğinde TT Arena ’da oynanan Galatasaray – Bucaspor maçının devre arasında yaşandığı iddia edilen haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Avusturalya ‘lı futbolcu, şu ifadeleri kullandı; Birkaç aydır şahsım ve takım arkadaşlarımla ilgili dinmek bilmeyen spekülasyonlar medyada yer almaktadır. Kaynağı ve kimin söylediği bilinmeyen dedikodu ve gerçek dışı söylemler aslında Galatasaray kulübüne ve taraftarlarına yapılan saygısızlıktan ibarettir.

Ben bugüne kadar ne Galatasaray ’da ne de oynadığım başka bir kulüpte bir arkadaşımla kavga etmedim. Kimseyle tartışmam olmadı. Çünkü takıma ve kulübe her zaman saygım oldu. Sakatlığım nedeniyle kadroda yer almadığım maçın devre arasında soyunma odasına alkollü olarak girip bir ihtilaf yaşamışım gibi aktarılan, gerçeği yansıtmayan bu ve benzeri haberlere itibar edilmemesini rica ederim.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu