FutbolGündem

Fenerbahçe ile Yobo’nun yolları ayrılıyor

Fenerbahçe ile Yobo’nun yolları ayrılıyor… Sarı-lacivertli takımda iki yıldır kiralık olarak forma giyen Nijeryalı futbolcunun bir sezon daha kiralık olarak gelme fikrine sıcak bakmadığı ve bu transferin bonservisi ile birlikte yapılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

32 yaşındaki Yobo’nun Fenerbahçe’den 3 yıllık sözleşme talep ettiği, sarı-lacivertli yönetimin düşünmek için süre istedikleri belirlendi. Beklemeye alınan bu transfer için alternatif planlarının da hazır olduğu bilinen Fenerbahçe Yönetiminin kesin kararını önümüzdeki günlerde vereceği ifade edildi.

Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre; Yobo’nun bonservisini elinde bulunduran Everton Kulübü’nün de oyuncuyu bonservisi ile Fenerbahçe’ye vermek istediği ve 2-3 milyon euro arası bir bedel belirlediği ortaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen bir diğer oyuncu Reto Ziegler için Juventus Kulübü ile temaslarını sürdüren Fenerbahçeli Yöneticilerin, İtalyan Kulübü Yöneticileri ile İsviçreli yıldızı bir sezon daha kiralamak üzere anlaşmaya yakın oldukları ifade edildi.

Ziegler i daha önce bonservisi ile satmak isteyen Juventus Yönetimi’nin temaslar sonrası ısrarından vazgeçme aşamasına geldikleri ve önümüzdeki günlerde kesin kararlarını verecekleri belirtildi.

İç transfer çalışmalarını sürdüren yöneticilerin Mert Günok ile de prensip anlaşmasına vardıkları milli futbolcunun tatilini tamamlayıp İstanbul’a dönmesinin ardından imzaların atılacağı öğrenildi.

Sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Bekir İrtegün konusunda ise yöneticilerin oyuncu ile yüzyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldukları ve menajeri ile masaya oturmayacakları konusunda Bekir’e bilgi verdikleri ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu