FutbolGündem

Sercan Sararer’den Galatasaray’a kötü haber

Galatasaray’ın peşinde olduğu Greuter Fürth forması giyen Sercan Sararer’den kötü haber geldi.

Takımı ikinci ligde şampiyon olan ve seneye Bundesliga’da mücadele edecek Sercan Sararer’in Türkiye konusunu düşünmediği, sadece milli takımda forma giymek istediğini babası aracılığı ile Galatasaraylı yöneticilere ilettiği öğrenildi.

Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre; Bundesliga’da kendisini göstermek istediğini belirten genç futbolcunun Galatasaray’ın yaptığı teklife teşekkür ettiği bildirildi. Galatasaray yönetiminin ise Sercan Sararer konusunda ısrarcı olduğu, tatil yapan genç futbolcuyu ikna etme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Sercan Sararer konusunda bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray’da yabancı sıkıntısı gündeme geldi. Gaziantepspor’dan Dany’yi renklerine bağlayan Galatasaray’ın kadrosundaki yabancı sayısı 8’e ulaştı. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki yıl 3 milyon euro garanti para alacak Riera ile vedalaşmayı düşündüğü, bu konudaki pazarlıkların bu hafta başlayacağı bildirildi.

Galatasaray’ın kadrosunda yer alan yabancılardan Milan Baros, Felipe Melo ve Riera’nın durumlarının belirsizliğini koruması üzerine yöneticilerin yeni alınacak isimlere göre bir yol haritası izleyeceği öğrenildi.. Bu arada İspanya’nın Marca Gazetesi, Galatasaray’ın Real Madrid forması giyen Lass Diarra’ya talip olduğunu iddia etti.

Gazetenin haberine göre Lass Diarra’ya resmen teklifte bulunduğu ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi Aynı haberde sarı-kırmızılı kulübün Hamit Altıntop’un menajeri Reza Fazeli ile görüşmeler yaptığı, Galatasaray’ın yıllık 3 milyon euro önerdiği, İranlı menajerin ise 3. 5 milyon euroda ısrar ettiği bilidrdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu