FutbolGündem

Fenerbahçe Kulübü, Alper Potuk için “Maymun” diyen Aziz Üstel’e dava açıyor!..

Fenerbahçe Kulübü, Alper Potuk için “Maymun” diyen Aziz Üstel’e dava açıyor!.. Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Alper Potuk için canlı yayında “maymun” ifadesini kullanan Aziz Üstel’e, sarı lacivertli kulüp dava açıyor…

Fenerbahçe Kulübü, Alper Potuk için “Maymun” diyen Aziz Üstel’e dava açıyor!.. Ajansspor.com’un haberine göre, yorumcu Aziz Üstel, Alper Potuk ile ilgili Radyospor’da yayınlanan Aslan Yuvası programında açıklamalar yapmış, “Abuk sabuk laflar söylüyor, bir Galatasaray düşmanlığı peydah oldu. Galatasaray’ı yenersek saçımı keserim diyor. Zaten maymuna benziyorsun, saçını kessen ne olur” demiş, “Sen kimsin lan Galatasaray’a laf edecek?” ifadelerini kullanmış, ancak daha sonra özür dilemişti.

Fenerbahçe ise bu konuda bugün yaptığı açıklamada “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir futbolcusu hakkında yakışıksız ve suç unsuru barındıran ifadeler kullanan Aziz Üstel ve konuya dair yasal sorumlulukları bulunanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmıştır” ifadesi ile, Üstel’e dava açılacağı duyuruldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu