FutbolGündem

Fenerbahçe – Lazio maçını William Collum yönetecek!..

Fenerbahçe – Lazio maçını William Collum yönetecek!.. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemi belli oldu..

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile İtalya’nın Lazio takımı arasında 4 Nisan Perşembe günü yapılacak çeyrek final ilk maçını İskoç hakem William Collum yönetecek. HTSpor’un haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 22.05’te başlayacak karşılaşmada Collum’un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer’in yapacağı bildirildi. Alan Mulvanny’nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlerinin ise Robert Madden ve John Beaton olacağı ifade edildi.

GALATASARAY’IN 2 MAÇINI YÖNETTİ

William Collum, daha önce Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda deplasmanda Cluj ile oynadığı karşılaşmayı ve sahasında Schalke 04 ile oynadığı maçları yönetmişti. Galatasaray deplasmandaki Cluj maçını 3-1 kazanmış, Arena’daki Schalke maçında da rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.

33 yaşındaki İskoç hakem, geçtiğimiz sezon Celtic ve Kilmarnock arasında oynanan maçın ardından ölüm tehditleri aldı. Polis bir süre Collum’u korudu. Sahada yapılan aldatmacı hareketlere karşı acımasız davranan Collum, bu futbolculardan nefret ettiğini açıklamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu