FutbolGündem

Fenerbahçeli futbolcular grip aşısı oldu

Fenerbahçeli futbolcular grip aşısı oldu… Sarı-lacivertli ekip, Bursaspor maçı hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 10.00 başladı ve 1 saat 35 dakika sürdü. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla sona erdi. Antrenmanın ikinci bölümünde, sol arka adalesinde zorlama hisseden Serkan Kırıntılı, tedbir amaçlı çalışmayı yarım bıraktı.

A Milli Takım kadrosunda bulunan oyuncular Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, A2 Milli Takım kadrosuna çağrılan Özgür Çek, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız Moussa Sow, Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı. Sakatlığı süren Joseph Yobo, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Bursaspor maçı hazırlıkları, bugün yapılacak günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.

Bu arada Fenerbahçe takımı oyuncuları ile teknik heyet ve Samandıra Can Bartu Tesisleri’nin personeli grip aşısı oldu. Tedbir amacıyla her sene yapılan grip aşısı uygulaması, Takım Doktoru Burak Kunduracıoğlu ve Sağlık Ekibi tarafından yapıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu