FutbolGündem

Fenerbahçeli Ümit Özat’tan Galatasaray – Schalke maçı yorumu; Turu %90 Schalke geçer!..

Fenerbahçeli Ümit Özat’tan Galatasaray – Schalke maçı yorumu; Turu %90 Schalke geçer!.. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur şansını değerlendiren teknik direktör ve Beyaz Futbol yorumcusu Ümit Özat umutsuz konuştu.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Schalke’nin Galatasaray’dan önde olduğunu ifade eden Özat, “biz kendimiz kandırıyoruz. Bizim takımların değeri burada 300 milyon euro, Avrupa’da 30 milyon euro. Aklıselim bir insan bu turu yüzde 90 oranında Schalke’nin geçeceğini söyler. Galatasaray’ın sorunu savunma ama şova yönelik transferler yaptı” dedi.

Bir dönem Almanya’da forma giyen Özat, Galatasaray’ın Schalke karşısında alığı beraberlik sonrası tur şansını Radyospor’da Arkomen’in sunduğu Haber Aktif’te değerlendirdi.

BİZİM TAKIMLAR AVRUPA’DA 30 MİLYON EURO EDER

“Galatasaray’ın tur şansı çok az. Almanya’da turu geçmek çok zor. Schakle’nin şansı yüzde doksan. Ümit ediyorum ki yanılırım ama aklımselim bir insan Schalke’nin yüzde doksan turu geçeceğini söyler. Mevcut sistemiyle, anlayışıyla Schalke’nin Galatasaray’ın önünde olduğu bir gerçek. Bizler kendimizi abartıyoruz. Biz pahalı takımlarız ama bol keseden attığımız için pahalıyız. Bizim takımların buradaki değeri 300 milyon euro, Avrupa’da 30 milyon euro.”

DAĞLAR KADAR FARK VAR

“Schalke’nin kolay bir takım olmadığını her fırsatta dile getirdim. Galatasaray, Schakle çıktı diye seviniyordu ama Schalkeliler, Galatasaray çıktı diye daha çok sevindiler. Kaldı ki Schalke her hafta Şampiyonlar Ligi düzeyinde maçlar oynuyor. Galatasaray elense de turu geçse de İstanbul’da oynanan maç Türk futbolu ile Alman futbolu arasındaki farkın dağlar kadar olduğu bir kez daha ortaya çıkardı.”

GALATASARAY ŞOV TRANSFERLERİ YAPTI

“Galatasaray’ın sorunu savunma ve oraya transfer yapmadı. Şova yönelik transferler yaptı. Galatasaray, Umut ile Elmander ile de oynasa Schalke ile yine 1-1 berabere kalırdı.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu