FutbolGündem

Sadri Şener’den olay açıklamalar; Şenol Güneş başarısız oldu!..

Sadri Şener’den olay açıklamalar;  Şenol Güneş bu sezon başarısız oldu!.. Trabzonspor Başkanı Şener, eski hocalarının bu sezon başarısız olduğunu söyledi; “Benim çok arkadaşım var. Şenol Güneş’e de arkadaş olarak ihtiyacım yokmuş. Zaten bir arkadaş daha katsaydım yük olurdu” dedi..

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarını memnun edemeyen Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener, yollarını ayırdıkları Şenol Güneş’in “Şener benim arkadaşım değil” açıklamasına, “Çok arkadaşım var. Şenol Güneş’e de arkadaş olarak ihtiyacım yokmuş. Zaten bir arkadaş daha katsaydım yük olurdu” dedi.

Ajansspor.com’un haberine göre, Trabzonspor’un başındayken Şenol Güneş’e takımda kalması için üç defa ısrar ettiğini belirten Başkan Şener, şunları söyledi; Arkadaşlık yapmıyoruz, bundan sonra onunla neden çalışayım Şenol Güneş bu sezon için başarısız. Yönetsel anlamda değil ama sportif anlamda ben de başarısızım. Şenol Hoca giderken ona bir plaket vermek istediler ama kabul etmedi..

‘PUAN TABLOSUNA BAKAMIYORUM’

LİG TV’ye konuşan Şener, “Mustafa Hoca (Denizli), Fatih Hoca (Terim) ve Şenol Hoca’nın (Güneş) federasyonda çeşitli görevler almaları gerekiyor. Hocalık miladını doldurmak üzereler” ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un şu an ligde bulunduğu durumdan hiç memnun olmadığını belirten Sadri Şener, “Puan tablosuna bakmak bile istemiyorum. Yine de bu durumdan dik duruşumuzla kurtulacağız. kulüp başkanı olarak moralim hep iyi olmak zorunda. Baş olanların hayatı zordur. Ben dik durursam, ekibim de dik durur” şeklinde konuştu.

‘HEP VERDİM HİÇ ALMADIM’

Taraftarın tepkisinin kendisini üzdüğünü ve kırdığını belirten Sadri Şener “Ben de hata yapmış olabilirim fakat kulüp başkanlığında dönüp 5 yılıma ve bundan 20 yıl önceki başkanlık dönemime baktığım zaman alt alta yazarsan hep vermiş, hiç almamışım. Para vermiş, almamışım. Borsada Trabzonspor’u düzlüğe çıkarmışım ki, en az 200-250 milyonluk bir iş. Mevcut kamp yerlerimizi yenilemişiz. Hidroelektrik santral almışız. şampiyonlar ligi’ne ilk defa katılmışsın. Nezarete girmişiz 5 gün sonra herkes unutmuş. Ona üzlüyorum” ifadesini kullandı.

‘YENİLİNCE ÖDEMELERİ ERTELİYORUM’

Aralık ayındaki kongrede çok özel bir durum olmaması halinde aday olmayacağını belirten Şener, Trabzonspor’u asla sahipsiz bırakmayacağını ama şu anda kulübü iyi yönecetek isimler olduğunu da söyledi. “Trabzon’da Müslümanlık’tan sonra Trabzonspor gelir” diyen tecrübeli yönetici, takımın bulunduğu yerden kurtulması için görevin teknik adam ve futbolculara kaldığının de altını çizdi ve ekledi “Para pulda sıkıntı yok. Sadece yenildikleri zaman param olsa dahi futbolculara ödeme yapmak istemiyorum. Erteliyorum.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu