FutbolGündem

Fenerbahçe, Limassol’u konuk ediyor; Sarı – lacivertliler’de tek hedef 3 puan

Avrupa Ligi C Grubu lideri Fenerbahçe Kadıköy’de sahne alıyor! İstanbul’da saat 20.00’de başlayacak mücadelede  Limassol ile karşılaşacak olan sarı – lacivertlilerde hedef önce 3 puan sonra farklı galibiyet…

Fenerbahçe, lider olduğu Avrupa Ligi C Grubu’ndaki dördüncü maçında bu akşam Kıbrıs Rum Kesimi’nden Limassol ile karşılaşacak. Ntvspor’un haberine göre, grubunda oynadığı ilk 3 maç sonunda 7 puanla zirvede bulunan sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-0 yendiği rakibi karşısında kendi evinde de kazanarak, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Lefkoşa’daki maçta Fenerbahçe’nin tek golünü atan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği mücadelede, sakatlıktan yeni çıkan Meireles’e de Aykut Kocaman tarafından görev verilmesi beklenmiyor. Sakatlığının ardından hazırlık sürecini tamamlayan savunma oyuncusu Yobo ise büyük bir ihtimalle sahada olacak.

Kocaman’ın, Limassol karşısında sahaya Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Cristian Baroni, Stoch, Sow’dan oluşan 11’i sahaya sürmesi bekleniyor.  Limassol’un ise, Degra, Parpas, Airosa, Carlitos, Edwin Ouon, Miguel, Nikolaou , Sergio, Dede, Monteiro, Vouho 11’iyle sahaya çıkması bekleniyor…

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İzlanda Futbol Federasyonu’ndan Kristinn Jakobsson yönetecek. Star TV’den canlı yayınlanacak mücadele NTVSpor.net’ten de izlenebilecek.

Gruptaki diğer maçta Olympique Marsilya ile Borussia Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi C Grubu’nda sarı lacivertli temsilcimiz 7 puanla lider. Marsilya ve Mönchengladbach’ın 4’er puanla 2. ve 3. sırada yer aldığı grubun son sonuncusu ise 1 puanlı Limassol.

AVRUPA’DA 176. RANDEVU

Fenerbahçe bu maçla birlikte Avrupa arenasındaki 176. maçına çıkacak. Avrupa kupaları tarihinde bugüne dek 175 maç yapan sarı-lacivertliler, bunların 60’ını kazanıp, 33 maçta berabere kaldı ve 82 kez de yenildi. Bu maçlarda toplam 222 gol atan “Sarı Kanaryalar”, kalesinde 279 gol gördü.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu