FutbolGündem

Ömer Çavuşoğlu; Bu akşam Trabzonspor’u değil, Lille’yi tutacağım

Fanatik Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu Trabzonsporlular’ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ömer Çavuşoğlu, bu akşam oynanacak maçta Trabzonspor’un rakibi Lille’yi tutacağını söyledi.

Habertürk TV canlı yayınına katılan koyu Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bordo-mavili renklere gönül verenleri kızdıracak açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, bu akşam Fransız Lille ve Trabzon arasındaki Şampiyonlar Ligi grup maçıyla ilgili konuşan Çavuşoğlu Lille’yi tutacağını söyledi.

Fenerbahçe’nin yerine şampiyonlar ligine girmeyi kabul eden Trabzonspor’a tepki gösteren Ömer Çavuşoğlu, Fransa örneğini vererek şöyle konuştu; Kesin olaraktan Trabzon’u desteklemiyorum. Lille’i destekliyorum. Her zaman öyleydim ama Trabzon’a çok sıcak bakardım.

Fransız takımı olan PSG’nin Marsilya’nın şampiyonlar ligine alınmaması sonrası PSG gitmedi. Niye? ‘Sen benim Fransız liginde şampiyon olmuş takımı herhangi bir sebeple alma hakkın yok’ dediler. Ben bunu beklerdim Trabzon’dan. Onu yapmadıktan sonra sen benim gönlümdeki Trabzon değilsin.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu