FutbolGündem

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nden men edildi; Aykut Kocaman istifa etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sarı-lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin ardından görevinden istifa etti. Fenerbahçe Yönetimi Aykut Kocaman’ı ikna çalışmalarına başladı.

TFF kararının ardından olağanüstü toplanan Fenerbahçe yönetim kurulu Aykut Kocaman’ın istifasını görüşüyor. Tecrübeli teknik adam, daha önce en ufak somut bir durumda istifa edeceğini söylemişti. Sarı lacivertli kulüpten gelen haberlere göre Aykut Kocaman, yönetim kuruluna istifa ettiğini bildirdi.

Fenerbahçeli yöneticilerin Aykut Kocaman’ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Aykut Kocaman istifa etti haberi FB TV tarafından yalanladı!

Dün gece Aykut Kocaman istifa etti şeklindeki haberlerin haber kanallarında son dakika olarak verilmesi üzerine FB TV Aykut Kocaman’ın istifa etmediğini duyurdu. Ancak kulüpten gelen haberlere göre Kocaman, TFF’nin kararına büyük tepki göstererek “Ben bu şampiyonluğa laf ettirmem. Sadece Fenerbahçe’deki görevime değil, futbol kariyerime nokta koyuyorum” dedi ve istifasını yönetim kuruluna sundu. Asbaşkan Ali Koç ile diğer yöneticilerin bugün Aykut Kocaman ile bir araya gelerek ikna çalışmalarına devam edecekleri öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu