FutbolGündem

Fernando Muslera; 2 yıl daha Galatasaray’dayım!..

Fernando Muslera; 2 yıl daha Galatasaray’dayım!.. Galatasaraylı Fernando Muslera, en az iki yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyeceğini söyledi. Uruguaylı file bekçisi, “İstanbul’da mutluyum” derken, Uruguay’ın 2014 Dünya Kupası’ndaki şansını değerlendirdi.

Galatasaray’daki performansıyla, Avrupa devlerinin transfer listesine giren Fernando Muslera, takımda kalacağını söyledi. Ntvspor’un haberine göre, La Gazzetta Della Sport’a konuşan Uruguaylı kaleci, “Burada çok iyi karşılandım. Galatasaray’la iki yıl daha sözleşmem var ve İstanbul’da çok mutluyum” dedi.

“ROMA’YI ÇOK ÖZLEDİM”

Sarı kırmızılı takıma gelmeden önce İtalya Serie A’da Lazio forması giyen Muslera, İtalya’yı özleyip özlemediği sorusuna ise “Roma’yı gerçekten çok özledim” şeklinde cevap verdi.

2014 Dünya Kupası’nda Uruguay’ın şansını değerlendiren başarılı Kaleci, “Milli takım olarak güçlü bir kadroya sahibiz. Süper bir atak gücümüz ve en az onun kadar iyi de bir savunma hattımız var. Cavani ve Suarez beni en fazla etkileyen forvet ikilisi. Cacares ise gördüğüm en iyi futbolculardan” şeklinde konuştu.

Gruplarında İngiltere, İtalya ve Kosta Rika’yla mücadele edeceklerini vurgulayan Muslera, “İtalya ile olan maçlarımız belirleyici olacaktır. Her hattında güçlü olan komple bir takım. Pirlo tam bir şampiyon. Ayrıca Buffon ilerleyen yaşına rağmen hala benim favori kalecilerimden. Onun gibi bir takım arkadaşım olsun isterdim” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu