DünyaGündem

FIFA Başkanı Blatter’den Brezilya’ya sert tepki!..

FIFA Başkanı Blatter’den Brezilya’ya sert tepki!.. Dünya Kupası’nın başlamasına 5 ay kala Brezilya’da 6 stadın FIFA’ya halen teslim edilmemiş olması Sepp Blatter’in tepkisine yol açtı.

FIFA Başkanı; “Başkanlığım süresince Dünya Kupası’nı düzenleyecek hiçbir ülke hazırlık programında bu kadar geride kalmamıştı” dedi. Haziran ayında başlayacak Dünya Kupası öncesinde ev sahibi Brezilya’da halen birkaç stadın tamamlanamamış olması FIFA Başkanı Sepp Blatter’i kızdırdı. Ntvspor’un haberine göre, İsviçre’de yayımlanan bir gazeteye açıklamalarda bulunan FIFA Başkanı; çalışmalara geç başlanmasından ve stat inşaatlarının ağır işlemesinden duyduğu sıkıntıyı dile getirdi.

Blatter, “Başkanlığım süresince Dünya Kupası’nı düzenleyecek hiçbir ülke hazırlık programında bu kadar geride kalmamıştı. 7 yıl öncesinden ev sahibi olma hakkı elde etmelerine karşın halen eksiklikler var” dedi. Brezilya’da maçlara ev sahipliği yapacak 12 stattan altısı halen tam manasıyla FIFA’ya teslim edilmiş değil. Bu statlar Sao Paulo, Curitiba, Porto Alegre, Cuiaba, Natal ve Manaus’ta bulunuyor.Bununla birlikte; FIFA; ulaşım ve altyapı konusundaki sıkıntıların çözülmesini bekliyor…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu