FutbolGündem

Roberto Carlos’tan bomba açıklamalar; İlk yarıda Fenerbahçe’den daha iyi oynadık!..

Roberto Carlos’tan bomba açıklamalar; İlk yarıda Fenerbahçe’den daha iyi oynadık!.. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ligin ilk yarısında Fenerbahhçe’den daha iyi futbol oynadıklarını iddia etti. Brezilyalı teknik adam, çizgilerini ikinci yarıda da sürdürüp, ligi ilk üçte bitirmek istediklerini söyledi…

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’tan iddialı açıklamalar geldi. Ligin ilk yarısını 29 puanla Fenerbahçe’nin 12 puan arkasında ve 5. sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü, UEFA’nın internet sitesine açıklamada bulundu. Ntvspor’un haberine göre, Carlos, “Fenerbahçe ilk yarıda daha fazla puan toplamış olabilir ama Sivasspor daha iyi futbol oynadı. Bu, sadece benim fikrim değil tüm Türkiye bunu söylüyor. Ligi, ilk üç sırada bitirmek istiyoruz. Takımım ikinci yarıda da hırslı ve arzulu futboluna devam edecek” dedi.

Roberto Carlos röportajında, futbolun basit bir oyun olduğunu belirterek, “Yalnızca sahaya çıkar ve kazanma arzunu gösterirsin. Elbette teknik direktörün bir mantalitesi vardır ve futbolcuların da bunu sahaya yansıtması gerekir. Benim felsefem, kazanmak, kazanmak ve kazanmak. Kariyerim bu şekilde geçti ve aynısını Sivasspor’da da yaşamak istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Sivasspor’un Brezilyalı sağ beki Cicinho ise takıma kolayca uyum sağladığını belirtti. 33 yaşındaki futbolcu da UEFA’nın internet sitesindeki açıklamasında, “Ligin kalite ve seviyesi oldukça yüksek. Birçok iyi takım var ve karşılaşmaların tamamı zorlu geçiyor. İtalya ligi ile aynı düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe, şampiyonluğun favorisi gibi gözükse de önümüzde bir yarı daha var. Sürprizler yaşanabilir ve bunlara Sivasspor da dahil olabilir” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu