FutbolGündem

Fikret Orman; Süleyman Seba benim aday olacağımı bilseydi, Karadeniz’i değil beni desteklerdi

Beşiktaş’ta Başkan Adayı Fikret Orman, efsane başkan Süleyman Seba’nın kendisinin aday olacağını bilmesi halinde Yalçın Karadeniz’i değil kendisini işaret edeceğini iddia etti.

25 Mart’ta yapılacak Beşiktaş olağanüstü kongresine başkan adayı olarak girecek Fikret Orman listesini Divan Kuruluna verdi. Fikret Orman çıkışta yaptığı kısa açıklamada şöyle konuştu; En son girdiğim 2004 seçimlerinde seçim günü kazanılacağını öğrendim. O gün büyük bir farkla kazanacağımı düşünürken Yıldırım Bey başkan olmuştu.

Süleyman Seba eğer benim başkan adayı olacağımı bilseydi, Yalçın Karadeniz’e vereceği desteği benim adıma verirdi. Listemi bir hafta sonra yeniden gözden geçireceğiz. Beşiktaş’ın içinde bulunduğu mali durum konusunda da çalışmalarımız var. Beşiktaş bu yükün altından kalkacaktır.

Sinan Vardar adaylıktan çekildi

Beşiktaş Kulübü’nün eski yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, siyah-beyazlı kulübün 18-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulundaki başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Sinan Vardar, yaptığı yazılı açıklamada, “Tüm çabalarıma rağmen bir birleşme zemini yaratılmadığından ve çok adaylı bir kongre yaşayacağımız görüntüsü ortaya çıkması sebebiyle, 25 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü kongre için açıklama yaptığım, Beşiktaşımızın başkan adaylığından çekildiğimi arz ederim” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu