FutbolGündem

Futbolcular Fatih Terim’den kaçıyor mu?

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çek Cumhuriyeti’ne karşı oynadığı karşılaşmada sakatlıklarının olduğunu söyleyerek Milli Takıma katılmayan Burak Yılmaz,Kaan Ayhan,Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu kendi takımlarında ilk 11’de mücadeleye başladı.

Fatih Terim’in liderliğindeki Milli Takımda sular durulmuyor!

Fatih Terim’in liderliğindeki Milli Takımda sular durulmak bilmiyor.Milli Takım başındaki başarısız sonuçların baş sorumlusu olarak gösterilen Terim’in başı şimdide sakatlıklarını beyan edip kendi takımlarında 11’de başlayan oyuncularla gündemde…

Sakatlık raporlarının Milli Takıma ulaştığını beyan etmesinin ardından,Milli Takım’a gelmeyen 4 oyuncununda müsabakalarına 11’de başlaması sonrası gözler Fatih Terim’e çevrildi.

Gelmeme skandalının sebebi Fatih Terim mi?

Milli Takıma katılmayan dört futbolcununda sakatlıklarının aksine Fatih Terim’e güvenmedikleri ve sorunlar yaşadıkları kulislede konuşulanlar arasında…

Özellikle Gökhan Töre – Ömer Toprak ve Hakan Çalhaoğlu olayının ardından otoriteyi sağlayamayarak,silahlı olayın çözüme kavuşamamasının sorumlusu olarak gösterilen Gökhan Töre’nin aklanmaya çalışılıp,medyada Hakan Çalhanoğlu’nun babasının açıklamalarının ardından,gündemi meşgul ettikleri ve olayı uzattıkları şeklinde, asıl suçlunun Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu olarak manipüle edilmesininde Hakan ve Ömer ikilisinin Fatih Terim yönetimindeki Milli Takıma katılmayacağını işaret ediyor.

Fatih Terim Burak Yılmaz’ıda mı küstürdü?

Hafta boyunca Milli Takım’ının Çek Cumhuriyeti yenilgisinden sonra süregelen bir diğer konu ise Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve derbiye yetişip yetişmeyeceği oldu.

Oyuncunun geçen hafta hafif sakatlığı olduğu ve bu sebepten ötürü Milli Takım’dan affını istediği gerçek.Fakat Letonya müsabakası öncesinde,Çek Cumhuriyeti’ne karşı alınan yenilgi sonrası olası bir Letonya yenilgisinin üzerinde baskı hissettireceğini bilen Burak Yılmaz,Fatih Terim’le 2 yıl öncesinden süregelen yedek oturtulma sürtüşmelerininde beraberiyle sakatlığını bahane ederek Milli Takım’dan affını istediği dile getiriliyor.

Burak Yılmaz Spor Toto Süper Lig’de son 10 yılın en etkili forveti olarak göze çarpıyor.Bununlada kalmayan golcü futbolcu, attığı gollere her hafta yenisini ekleyerek takımına katkı sağlıyor.Spor yorumcuları tarafından büyük bir silah olarak gösterilen oyuncu,Milli Takım’ın forvet mevkiine yazılacak ilk isim olarak lanse ediliyor.Bilindiği üzere Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşısına ilk 11’de çıkmış, yaptığı etkili koşularla kendini izletip 90 dakika sahada kalmıştı.

Sinyor otoriteyi sağlayamadı,Milli Takım yerle yeksan oldu!

Silah olayının ardından Gökhan Töre’nin 1 yıl Milli Takım’a alınmamasını ceza olarak gösteren Türkiye Futbol Direktörü ve Milli Takımlar sorumlusu Fatih Terim’in otoriteyi sağlayamadığı.Bir çok futbolcuyla sorun yaşadığı görülüyor.Özellikle Hakan Çalhanoğlu’nun Alman Kanalı ZDF’ye yaptığı açıklamalarda gelmemesinin sakatlığıly ilgisi olmamasını söyleyip,Milli Takım’a katılıp katılmayacağının sorulması üzerine de Fatih Terim’le konuşacağını beyan etmesi kafalarda soru işareti yarattı.

Hakan Çalhanoğlu’nun hala silahlı saldırının şokunu atlamadığı ve Milli Takım’da kendisine silahlı müdahelede oalyında bulunan Gökhan Töre’nin olduğu müddetçe Milli formayı giymek istemediğide gündemde.

Fatih Terim’e yok! Kendi takımlarına var…

Fatih Terim’in Rudi Völler’le konuştuğunu ve iki oyuncununda sakat olduğunu beyan etmesinin ardından bu hafta VfB Stutgart ile oynanılan maçta sahada olması yeni bir tartışma yarattı.

Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ilk 11’de!

Hakan Çalhanoğlu’nun 77 dakika sahada kaldı ve 9,1 kilometre koştu.Bununlada kalmayıp kaleye 1 etkili şut çekip, bir çok atağın maestroluğunu yaptı. Hakan Çalhanoğlu Milli Takım’a baldır adelelerinde yırtık olduğunu rapor etmişti.

Ömer Toprak’tan 90 dakika kora kor mücadele…İlk defa kaptanlık pazubandı!

Keza Ömer Toprak’ın kariyerinde ilk defa Bayern Leverkusen formasıyla kaptan olarak sahaya çıktığı mücadelede 90 dakika sahada kalıp, 9,54 kilometre koşması sakatlıktan öte konuyu başka spekülasyonlara çevirdi.

Kaan Ayhan’dan da 90 dakika mücadele!

Schalke 04 forması giyen Kaan Ayhan ‘da Hertha Berlin’e karşı 90 dakika forma giydi.Kaan Ayhan’da ayak baş parmağında tendinit olduğu gerekçesiyle affını istemişti.

Sadece Mustafa Pektemek oynamadı…

Milli Takım’dan sakatlığı sebebiyle afını isteyen oyuncular arasında,sakatlığı gerekçesiyle  kendi takımında bu hafta kadroya alınmayan tek futbolcu ise Mustafa Pektemek oldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu