FutbolGündem

Galatasaray’a Hamit müjdesi!..

Galatasaray’a Hamit müjdesi!.. Sarı – kırmızılı ekipte durmak yok. Süper Lig’de Bursaspor’u 6-0’lık skorla sahadan silen ve lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 7’ye indiren sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası mesaisinde.

Çarşamba günü Tokatspor’a konuk olacak Cim Bom’da uzun süredir formasından uzak kalan Hamit Altıntop takım arkadaşlarına katıldı. Ntvspor’un haberine göre, Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor’u 6-0 yenerek moral bulan Galatasaray’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tokatspor maçına çevrildi.

Sarı – kırmızılı takım, kupada 5 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Tokatspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bursaspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışmasının ardından salonda kısa bir çalışma yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise koşuyla başladıkları antrenmana taktik çalışmasıyla devam ettiği, top kontrolüne yönelik çalışmaların ardından dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.

Salon ve sahada özel bir çalışma yapan Hamit Altıntop’un daha sonra koşu ve top kontrolü antrenmanında takımla çalıştığı duyurulurken, Gökhan Zan’ın ise salon ve sahada özel çalıştığı belirtildi. Sarı – kırmızılı takım, Tokatspor maçı hazırlıklarını yarın tamamlayarak özel uçakla Tokat’a gidecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu