FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Polat; İstifa etmek gibi bir düşüncem yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, mali genel kurul öncesinde istifa etmek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını söyledi.

Galatasaray Kulubü ‘nün mart ayı divan kurulu toplantısında camianın önde gelen isimlerinin yanısıra bazı üyelerin istifa etmesi gerektiğini belirten konuşmaların ardından kürsüye gelen Başkan Adnan Polat, “İstifa edip seçime gitmek gibi bir düşüncem yok. Mali genel kuruldan önce hiç böyle birşey düşünmüyorum. Benim mali genel kurulda hesabını veremeyeceğim hiçbirşey yok. İbra olmak için seçim rüşveti verdi dedirtmek istiyorum” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü ‘nün önemli konularını divan kurulunda açıkldığını kaydeden Başkan Adnan Polat şöyle konuştu; Ben görev sürem içinde yanlış yapmış olduğumuz kararlar olmuştur. İmza kampanyaları, ibra etmeyiz kampanyaları yapılıyor. Ben her zaman şeffaflıktan yana oldu. Önümüzde bir mali genel kurul var. Genel kurulun verdiği karar bizim kararımız olacaktır. Futbol hepimiz için çok önemlidir. Kulübün görünen yüzüdür.

Adnan Polat; Futbolcuların öz güvenleri kaybolmuş

Galatasaray taraftarları onları maçlarda 90 dakika desteklesinler. Gelecek yılda bu futbolcuların büyük bir bölümü bizimle birlikte mücadele edecektir. Bizi protesto eden taraftarları anlayabilirim en azından futbol takımına maç bitimine kadar şans vermeleri gerekiyor. Futbolcuların öz güvenleri kaybolmuş baskı altında stress altında mücadele ediyorlar.

Öte yandan İkinci başkan Işın Çelebi üyelere mali konularda bilgi verirken Işın Çelebi, “Hayrettin Kozak abime teşekkür ediyorum. Bizim söylemekte zorlandığımız sözleri kamuoyuna konuştu. Bunun için teşekkür ediyorum” dedi. Üyelerden Sait Bingöl ‘ün “Niye söyleyemiyorsunuz göbek bağınız mı var” diye bağırması ortamı gerdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu