FutbolGündemTransfer

Yalçın Karadeniz; Schuster ve heyeti sınıfta kalmıştır

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster ile ekibini kast ederek, teknik heyetin sınıfta kaldığını söyledi.

Samanyolu Haber ‘e açıklamalarda bulunan Yalçın Karadeniz şöyle konuştu; Yönetim, teknik heyetin istediği her şeyi gerçekleştirdi. Transfer edilen futbolcular, yanlıştı, kötüydü eksikti demiyorum. Hepsi geldikleri takımlarda oynayan, kariyerli ve futbol disiplini olan oyunculardı.

Başlangıç itibariyle iyi bir giriş de yaptılar; ama sonraki düşüşü çözemiyorum. Bu futbolcuların hiçbir şeyleri eksik edilmedi. Birinci sınıf muameleye tabii tutuldular. Tek noksan alınan sonuçlarda. Kendilerini son derece sıkan bu ortamın, Beşiktaş Kulübü ’nün başındaki kişileri daha fazla sıkacağını anlatan Yalçın Karadeniz sözlerini şöyle tamamladı;

Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızı tribünlerde görüyoruz kan ağlıyorlar. Ve onlar da çaresizlik içindeler. Onlar da bir şey yapmak istiyor. Benim onlara tavsiyem, paniğe kapılmadan sorunu masaya iyi yatırarak, sebebinin ne olduğu tespit edilerek kangrenin bir an önce düzeltilmesidir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu