GündemTransfer

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; En iyi transferleri kadromuza katacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarında biraz zamana ihtiyaçlarının bulunduğunu ancak en iyi oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi.

Coşkun Özarı’nın cenaze törenine katılan Başkan Ünal Aysal, medya mensuplarının transferlerle ilgili sorularını cevaplandırdı. Başkan Ünal Aysal, “Transferi gerçekleştirmek için ciddiyetle çalışıyoruz. Bir transferi gerçekleştirmek kolay olmuyor. Büyük paralar dönüyor. Bir futbolcuyu transfer edebilmek için sadece futbolcuyu satmak isteyen kulüp başkanı ile anlaşmak yetmiyor. Arada futbolcunun menajeri, futbolunun kendisinin ikna edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Ünal Aysal, Galatasaray’ın en iyi oyuncuları kadrosuna katacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; En iyi transferleri kadromuza katacağız. Bu sene en iyi oyuncular kadromuzda yer alacaktır. Ancak bu tranfserleri gerçekleşmesi için biraz zamana ihtiyacımız bulunuyor.

Öte yandan medyada yer alan “Galatasaray içinde kavgalar yaşanıyor” şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu vurgulayan Ünal Aysal, “Camiamızın sağda solda çıkan haberlere itibar göstermesini istemiyoruz. Camia içinde kopma ve ayrışma diye birşey yok. Galatasaray’da herkes saygıyla görevini yapıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu