FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Bir çiçekle bahar olmaz!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Dürüst  ve Abdur-rahim Albayrak ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı’yı Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nin yeni binasındaki makamında ziyaret etti.

Ünal Aysal, derbi maçının hafta sonu olmasının daha iyi olabileceğini ancak bunun kararını federasyonun vereceğini söyledi. Ntvspor.net’in haberine göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın ilerleyen günlerde çok daha iyi duruma geleceğine inandıklarını söyledi.

Başkan Aysal, Çağlayan Adliyesi’nde Başsavcı Turan Çolakkadı ile görüştükten sonra yaptığı açıklamada, “İyi bir yönetmen, iyi bir yönetmen ekibi, iyi bir hakem ekibiyle beraber maçın zevki çok daha farklı ve güzel oluyor. Bu hafta sonu gösterilen oyun da zaten bunu çok güzel sergiledi. Ben oyuncularımızı kutluyorum, hiç değilse kazanma azimlerini sahaya aksettirdiler. Ama ondan daha önemlisi maçın yöneticilerini kutluyorum, çok güzel bir maç yönetimi oldu, hakemlerimizle gurur duydum” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Çok yakında daha iyi Galatasaray seyredeceğiz

Yepyeni bir takım kurulduğunu belirten Başkan Aysal, “Bundan önce de ben anlatmaya çalıştım. Bunların hepsi bireysel düzeyde çok iyi oyuncular. Kendi aralarında bu uyumu yakalamaları da bir zaman gerektiriyor. Toplam 8-9 maç oldu, tahmin ediyorum bunu yakalamaya da başladılar. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi Galatasaray seyredeceğiz” dedi.

Ünal Aysal;  Sakatlıklar konusu teknik bir olay

Son zamanlarda sakat oyuncu sayısının artmasıyla ilgili soruya ise Başkan Ünal Aysal, “Sakatlıklar konusu çok teknik bir olay. Bunun cevabını verecek olan ben değilim. En doğru cevabı teknik ekipten alabileceksiniz. Gördüğüm kadarıyla bu konu önümüzdeki günlerde bizi daha çok düşündüreceğe benziyor. Sebeplerini en kısa zamanda araştırıp doğrusunu bulacağız, bize düşen bir görev de varsa bunu yapacağız” şeklinde konuştu.

 Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Derbi tarihinde düzenleme olursa taraftar daha mutlu olur

Derbi maçının hafta içinde yapılacak olmasını nasıl karşıladığı sorulan Aysal, bu konu hakkında, “Fikstüre baktığımız zaman tabi tesadüf diyelim, Galatasaray’ın bütün derbi maçları hafta içine düşüyor. Burada yeni bir düzenleme olursa, zannediyorum taraftar daha çok mutlu olur. Çünkü tatil günlerinde böyle bir maça gitmek çok daha rahat. Ama Galatasaray’ın bugün sergilediği oyuna ve önümüzdeki gelişmeleri düşünürsek, bizim stadımız çarşamba da olsa dolar, perşembe de olsa dolar bunda bir endişemiz yok. Ama taraftarımızın daha huzurlu bir maç seyredebilmesi için tatil günlerine rast gelmesi bu tip derbilerin muhakkak ki çok iyi olur. Artık onu bırakalım federasyon düşünsün, bizim bu konuda fikir beyan etmemizin faydası yok” dedi.

Ünal Aysal; Bir çiçekle bahar olmaz

Başkan Ünal Aysal konuşmasını şöyle tamamladı; Benim için önemli olan takım oyunu. Bir çiçekle bahar olmaz. Takım oyunu oynandığı zaman o zaman futbol zevkini tadıyorsunuz, daha güzel maç seyrediyorsunuz. Ben seyirci olarak konuştum. Önümüzdeki günlerde bu takım çok güzel oyunlar sergileyip herkesi şaşırtacak ve çok iyi günlere gidecek demiştim. Bugün de bunu tekrarlıyorum. Biz takım oyununu bekliyoruz.

Bireysel başarılardan değil, toplumsal başarılardan bahsediyoruz. Kulüp olarak da, takımımız olarak da hedefimiz beraber oynamak, beraber kazanmak ve bu mutluluğu beraberce yaşamak. Başkan Aysal, “Galatasaray Sportif A.Ş. halka açık bir şirket. Bunu halkın istifadesine sunduk, bu Galatasaray’ın da lehine, halkımızın da lehine. Son derece kuralına uygun satışlar gerçekleşiyor” diyerek sözlerine son verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu