FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Kurumsallaşma adına bu hamleyi yaptık!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Kurumsallaşma adına bu hamleyi yaptık!.. Başkan Ünal Aysal seçim kararını G.Saray’a bırakmak istediği tek miras olan kurumsallaşma hamlesi adına aldığını söyledi. Başkan Aysal, yönetim kurulundaki çok sevdiği arkadaşlarından ayrılacağı için üzülüdüğünü dile getirdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılıların divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Ntvspor’un haberine göre, Galatasaray’a bırakmak istediği tek miras olan kurumsallaşma hamlesi adına seçim kararı aldığını ifade eden Aysal, yönetim kurulundaki çok sevdiği arkadaşlarından ayrılacağı için de üzgün olduğunu ifade etti.

Seçim kararını alma nedenini açıklayan Aysal, “Son 2 sene içinde gerçekten çok önemli başarılara imza attık. Ancak kurumsallaşma hedeflerimizde maalesef aynı sürat ve başarıyı fikir ile inanç ayrılıkları nedeniyle yakalayamadık. Yavaş ilerlemeler benim mizacıma uygun değil. Zaman çabuk geçiyor ve en önemlisi Galatasaray’ın ihtiyaçlarına da uygun değil. Galatasaray’ın hemen her kulüp gibi hala birikmiş kurumsal istikrar bekleyen mali ve idari sorunları var. Buna da her gün yenileri ekleniyor” dedi.

Galatasaray’daki mevcut yönetimin 3’te 2’sinin görevine devam ettiğini belirten Aysal, yollarını ayırdıkları arkadaşlarından ayrılacağı için de üzgün olduğunu belirtti. Aysal, “Yönetimden ayrılan arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Hepsini bir gün Galatasaray’ın başkanı olabilecek kişiler olarak görüyorum. Hepsine kardeşim olarak bakıyorum” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu