GündemTransfer

Galatasaray’da Melo transferi yattı; Rota, Mbia ve Gargano’ya çevrildi

Galatasaray, yeni sezonda Felipe Melo’suz… Sarı-Kırmızılı kulüple Brezilyalı oyuncu arasındaki görüşmeler kesildi. Galatasaray, orta sahanın ortası için Marsilyalı Mbia ve Napolili Gargano’yu listesine aldı.

Galatasaray’da yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferi gerçekleşmiyor. Ntvspor’un haberine göre, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, Melo ile sarı-kırmızılı kulüp arasındaki müzakerelerin kesildiği açıkladı.

Baster, gerekçe olarak, Galatasaray’ın yeni bir teklif getirerek, Melo’dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesini gösterdi. Taraflar arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcu maaşında bir indirim yapmayı kabul etmiş ve sözlü bir anlaşma sağlanmış, tek eksiğin Juventus ile Galatasaray’ın arasında anlaşması olduğu belirtilmişti. Jose Rodriguez Baster, “Melo’nun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler” açıklamasını yaptı.

Juan Rodrigez Baster, görüşmelerin kesildiğini, Melo’ya Türkiye’den başka kulüpten teklif gelmediğini ve artık takım aradıklarını söyledi. Galatasaray’ın ise Melo’ya son olarak maç başı ücretleri ve bonuslar dahil yıllık 4 milyon 250 bin euro önerdiği, Brezilyalı oyuncunun bunu kabul etmemesi nedeniyle masadan kalktığı öğrenildi.
reklam

Melo transferinin gerçekleşmemesi üzerine Galatasaray yönetimi de alternatif isimlere yöneldi. Sarı-Kırmızılılar’ın listesinde Stephane Mbia ve Walter Gargano isimleri yer alıyor. Fransız ekibi Marsilya’da oynayan giyen 26 yaşındaki Kamerunlu Mbia ve kulübü ile görüşmelerin başlandığı belirtildi. Galatasaray, kaleci Muslera’nın Uruguaylı milli takımından arkadaşı olan ve İtalya Ligi’nde Napoli forması giyen Gargano için temasa geçildiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılılar’ın listesinde Real Madrid’li Lassana Diarra da yer alıyor. Ancak yüksek maliyeti nedeniyle Fransız futbolcunun transferi zor görünüyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu