FutbolGündem

Galatasaray’da Muslera sevinci!..

Galatasaray’da Muslera sevinci!.. Sarı – kırmızılı ekipte sakatlığı iyileşen kaleci Muslera takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında kendi evinde Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, ayak baş parmağında kırık bulunan ve uzun süredir takımdan uzak kalan kaleci Fernando Muslera da antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Roberto Mancini gözetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında normal süresi ile 30 dakikalık uzatma bölümü 2-2 berabere biten ve penaltılarla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 6-5 (8-7) geçen sarı – kırmızılılarda ilk 11’de forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması ile idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise taktik ve duran top çalışması ile antrenmanı noktaladı.

Sakatlıkları geçen Muslera ve Eboue antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Öte yandan sarı – kırmızılı futbolcular öğle yemeğini tesislerde hep birlikte yediler. Galatasaray, hazırlıklarına yapacağı antrenman ile devam edecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu