FutbolGündem

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı iptal edildi!..

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı iptal edildi!.. Galatasaray Divan Toplantısı Soma’daki maden faciası nedeniyle iptal edildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Soma’da yaşanan facia nedeniyle taziye konuşması yaptı.

Divan Kurulu, Başkan Aysal’ın başsağlığı mesajının ardından sona erdi. Galatasaray Kulübü Mayıs Ayı Olağan Divan Toplantısı, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle açılışın hemen ardından oya sunularak bitirildi. Ntvspor’un haberine göre, toplantının başında saygı duruşunda bulunuldu. Divandaki barkovizyona siyah kurdele yansıtıldı.

Divan Başkanı İrfan Aktar saygı duruşunun ardından Soma’daki ölümler nedeniyle toplantının devam edilip edilmeyeceğini üyelere sordu. Üyeler oybirliği ile iptal kararı aldı. Soma’da yaşanan acı olay nedeniyle kürsüye gelen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, faciada hayatanı kaybedenlere başsağlığı diledi. Galatasaray Divan Kurulu, Ünal Aysal’ın taziye konuşmasının ardından sona erdi.

AYSAL: HER DEFASINDA BU KAZALARI YAŞADIKÇA KAHROLUYORUZ 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, divan kurulu başkanı İrfan Aktar’ın toplantıyı bitirdiğini söylemesinin ardından söz isteyerek kürsüden üyelere hitap etti ve Soma’daki maden kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Herkesin yüreğini dağlayan, ölçüsüz bir keder içinde olduklarını belirten Aysal sözlerini şöyle tamamladı; Bunu ülkemiz çok derinden yaşıyor. Galatasaray camiası olarak, her zaman halkımızın bir aynası ve hislerinin tercümanı olarak bugün aldığımız kararla, örnek bir davranış içinde olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Kazalar geliyorum demiyor maalesef ve bugün buradan çıktıktan sonra ne olacağımız da garanti değil.

Maden kazaları, çok sık tekrarlayan, alınan tüm tedbirlere rağmen önü alınamayan ciddi bir felaket silsilesi halinde senelerdir ülkemizi tehdit ediyor. Belediyecilik anlayışı, kara dönüşüm için yapılan çalışmalar, bir yerde cemiyetimizi ve insan sağlığını etkiler hale geliyor. Maalesef aynı kısır döngüyü senelerdir yaşıyor ve izliyoruz. Her defasında bu kazaları yaşadıkça kahroluyoruz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine huzurunuzda başsağlığı dilemek istiyorum. Hepimize geçmiş olsun diyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu